Խաղողագործության սեմինար

Այսօր երկարացված օրվա կազմակերպիչների սեմինարը խաղողագործության մասին էր։ Սեմինարը հագեցած էր օգտակար և կարևոր տեղեկատվությամբ խաղողագործության մասին։

Արտակ Ռշտունին խոսեց խաղողի տեսակների և գինու պատրաստման առանձնահատկությունների մասին։ Սեմինարի երկրորդ հատվածում համտեսեցինք սպիտակ և կարմիր գինի, յուրաքանչյուրս հայտնեցինք մեր կարծիքը գինու համի և հոտի մասին։ Սեմինարը ամփոփեցինք նախագծային նոր մտքերով, որոնք կարող ենք իրականացնել երկարացված օրվա սովորողների հետ։

Advertisements

Թողնել պատասխան

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Փոխել )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Փոխել )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Փոխել )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Փոխել )

Connecting to %s